Kombi prevoz putnika do aerodroma

Prevoz putnika nije linijski, već se organizuje po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Kombi prevoz putnika BeogradKombi prevoz putnika Tea Tours vas vozi do i sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu i sa i do bilo koje adrese u Srbiji. Kombi prevoz do aerodroma nije linijski već se oraganizuje po potrebi. Ukoliko želite da uštedite vreme i novac, a da sa porodicom ili prijateljima brzo i sigurno kombijem u grupi do 8 putnika stignete do svoje adrese ili do aerodroma u Beogradu, kontaktirajte nas pomoću podataka na kontakt za kombi prevoz stranici. Za grupe veće od 8 putnika, Tea Tours ima obezbeđen prevoz minibusom do 20, a autobusom do 82 mesta.

Doček putnika na aerodromu

Nakon dogovora o organizaciji kombi prevoza sa ili do aerodorma, vozač Tea Tours kombi prevoza će vas čekati ispred terminala na dogovorenom mestu. U slučaju potrebe vozač kombija može putnike dočekati i u holu aerodroma sa natpisom vođe grupe radi lakšeg raspoznavanja i dalje organizacije.

U slučaju kašnjenja leta ili drugih vanrednih razloga, kombi vozilo će biti tu za vas. Ukoliko dođe do odlaganja leta ili nekih  nepredviđenih otkazivanja, molimo vas da nas obavestite po saznanju da je do nepredviđenih okolnosti došlo.

Ukrcavanje putnika i prtljaga

Nakon dočeka putnika na aerodromu vozač Tea Tours kombi prevoza u slučaju potrebe može pomoći oko ukrcavanja prtljaga i pravilnog raspoređivanja radi udobnijeg putovanja. Ako postoji potreba za dodatnim prtljažnim prostorom molimo da to navedete u toku dogovora kako bi se pravovremeno organizovao i dodatni smeštaj za prtljag u kombi vozilu.

Prevoz putnika kombijem do i sa aerodroma

Kombi vozači Tea tours-a su iskusni, profesionalni i ljubazni, pa kombi prevoz Tea Tours može garantovati udobno, bezbedno i brzo putovanje do i sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Cena kombi prevoza do aerodroma

Cena kombi prevoza do i sa aerodroma zavisi od nekoliko faktora, a najvažniji su:

- Udaljenost željene destinacije do aerodroma i obrnuto

- Broj putnika i posebni zahtevi

- Da li se kombi prevoz vrši na jednu ili više adresa

- Da li postoji potreba za povratnom vožnjom i sl.

Ukoliko želite da saznate konkretnu cenu kombi prevoza u vašem slučaju, molimo pozovite nas ili nam pošaljite poruku koristeći podatke na kontakt stranici. Okvirne cene možete pogledati na stranici cena kombi prevoza.


OSTALE USLUGE PREVOZA PUTNIKA